product
26876Hill Ceramic Klinker Articwood Natur Grå 20x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/hill-ceramic-klinker-articwood-natur-gra-20x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/hill-ceramic-klinker-articwood-natur-gra-20x60-cm-stonefactory.se.jpgInStock390SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x60-cmArticwood klinker 20.5x61.5 cm kan användas både till vägg och golv. Articwood har en matt grå yta med en rund kant.Plattan tål golvvärme, samt har en trä textur. Articwood är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker. OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.507
Hill Ceramic Klinker Articwood Natur Grå 20x60 cm
Hill Ceramic Klinker Articwood Natur Grå 20x60 cm

Hill Ceramic Klinker Articwood Natur Grå 20x60 cm

hill
390 SEK / förp.
507 SEK / förp.
346 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.13m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: KLST5359

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Articwood klinker 20.5x61.5 cm kan användas både till vägg och golv. Articwood har en matt grå yta med en rund kant.Plattan tål golvvärme, samt har en trä textur. Articwood är kvalitets klinker från Hill Ceramic®, alla produkter är tillverkade i EU och uppfyller svensk byggstandard för kakel och klinker.
OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeHill Ceramic
Storlek i cm20,5x61,5
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm9,5
m21,13
Antal St9
MaterialKlinker
PEI-värde3
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop