product
6958Centro Granitkeramik Berghamn Mörkgrå 30x30cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/hansa-keramik-tribeca-morkgra-30x30cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Hansa-Keramik-Berghamn-Morkgra-30x30cm-Hos-Stonefactory_se.pngInStock499SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigtBerghamn serien från Centro i en mycket slitstark glaserad granitkeramik i fyra tidlösa färger och tre användbara format. Färgvalen inspireras från Bohusläns solvarma klippor såväl som Stockholms Skärgård och Höga kusten. Passar utmärkt på inom- och utomhus ytor samt att den är frosttålig. Det är en underhållsfri platta och ett utmärkt alternativ till den som är ute efter känslan av granit. Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning. 530
Centro Granitkeramik Berghamn Mörkgrå 30x30cm
Centro Granitkeramik Berghamn Mörkgrå 30x30cm

Centro Granitkeramik Berghamn Mörkgrå 30x30cm

Centro
Glaserad granitkeramik i en mörkgrå färg.
499 SEK / m2
530 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 124202

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Berghamn serien från Centro i en mycket slitstark glaserad granitkeramik i fyra tidlösa färger och tre användbara format. Färgvalen inspireras från Bohusläns solvarma klippor såväl som Stockholms Skärgård och Höga kusten. Passar utmärkt på inom- och utomhus ytor samt att den är frosttålig. Det är en underhållsfri platta och ett utmärkt alternativ till den som är ute efter känslan av granit.
Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.

Specifikationer

VarumärkeCentro
Storlek i cm30x30
YtaMatt
FärgMörkgrå
Tjocklek i mm8 mm
Antal St11,11/m2
MaterialGranitkeramik
PEI-värde5
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10 - 15 %

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop