• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
8706Centro Marmor Carrara Matt Rekt 15X15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinker/hansa-keramik-klinker-marmor-vitgra-matt-rect-15x15?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Centro-Marmor-Carrara-Vitgra-Matt-Rekt-granitkeramik-15X15-cm.jpgInStock686SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/marmorliknande-klinkerMarmor serien Carrara är en helt underhållsfri granitkeramik med imitation av den populära tidlösa Carrara-marmorn. En klinkerplatta i granitkeramik klarar av tuffa miljöer och har en hög slitagetålighet. Plattan frostsäker och är rektifierad vilket innebär att denna platta med fördel kan läggas med minimal fog. Passar utmärkt i offentliga miljöer. <P> OBS! Notera den blanka varianten inte görs i 30x30, utan finns endast i 15x15 samt 30x60. <P> Serien finns även i blankt utförande och i flera storlekar. 915

Centro Marmor Carrara Matt Rekt 15X15 cm

Marmor är en serie keramiska plattor (granitkeramik) som genom en digital tryckteknik fåtts att efterlikna marmor. Resultatet är en vacker platta som garanterat blir ett lyft för ditt hem men med fördelen om en underhållsfri platta.
centro
686 SEK / förp.
915 SEK / förp.
847 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.81m2

Artikelnummer: 124782

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop