product
6234CC Höganäs New Orleans Canal Street matthttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/cc-hoganas-new-orleans-royal-street-20x20x105-mm-6234?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/CCHNewOrleansCanalStreetMix.jpgInStock591SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-40x40-cm<p><strong><strong>Produktbeskrivning: </strong></strong>Nytänkande serie från CC Höganäs. Grundplattorna har en skiftande nyans som liknar sliten betong i amerikansk stadsmiljö. Canal Street-modellerna har struktur och påminner om gammal cement. Finns även i R11 vilket ger ökad struktur och halkskydd. Beställningsvara, 3-5 veckors leveranstid. </p> <p> </p> <p><strong>Format: </strong>20x20, 40x40, 10x20, 24x27,7 cm</p> <p> </p> <p><strong>Tjocklek: </strong>10,5 mm</p> <p> </p> <p><strong>Yta: </strong>Matt</p> <p> </p> <p><strong>Åtgång: </strong>Plattor m²:25 st</p> <p> </p> <p><strong>Hur mycket kakel behöver jag? </strong>Mät upp dina ytor noggrant för att få fram åtgången. För kakel och klinker rekommenderar vi att lägga till ett spill på minst 5-10%.</p> <p> </p> <p><strong>Hur levereras mitt kakel? </strong>Kaklet körs hem till din tomtgräns eller till din port om du bor i lägenhet. Vi telefonaviserar innan leverans för att hitta en tid som passar dig.</p> <p> </p> <p><strong>Leveranstid: </strong>Vi levererar ditt Höganäs Kakel inom 3-5 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor.</p> <p> </p> <p><strong></strong><strong>Skötselråd: </strong>Exklusivt kvalitetskakel från CC Höganäs är enkelt att rengöra. Kakel och klinkerplattor från CC Höganäs kommer vara som nya trots att åren går.</p>788
CC Höganäs New Orleans Canal Street matt
CC Höganäs New Orleans Canal Street matt
CC Höganäs New Orleans Canal Street matt
CC Höganäs New Orleans Canal Street matt

CC Höganäs New Orleans Canal Street matt

höganäs
591 SEK / m2
788 SEK / m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 1066-0009

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Produktbeskrivning: Nytänkande serie från CC Höganäs. Grundplattorna har en skiftande nyans som liknar sliten betong i amerikansk stadsmiljö. Canal Street-modellerna har struktur och påminner om gammal cement. Finns även i R11 vilket ger ökad struktur och halkskydd.


Beställningsvara, 3-5 veckors leveranstid.

 

Format: 20x20, 40x40, 10x20, 24x27,7 cm

 

Tjocklek: 10,5 mm

 

Yta: Matt

 

Åtgång: Plattor m²:25 st

 

Hur mycket kakel behöver jag? Mät upp dina ytor noggrant för att få fram åtgången. För kakel och klinker rekommenderar vi att lägga till ett spill på minst 5-10%.

 

Hur levereras mitt kakel? Kaklet körs hem till din tomtgräns eller till din port om du bor i lägenhet. Vi telefonaviserar innan leverans för att hitta en tid som passar dig.

 

Leveranstid: Vi levererar ditt Höganäs Kakel inom 3-5 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor.

 

Skötselråd: Exklusivt kvalitetskakel från CC Höganäs är enkelt att rengöra. Kakel och klinkerplattor från CC Höganäs kommer vara som nya trots att åren går.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop