• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
24949Bricmate J33 Stone Light Grey 296X296 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/bricmate-j33-stone-light-grey-296x296-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bricmate-j33-stone-light-grey-296x296-mm-stonefactory.se.jpgInStock722SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenBricmate är välkända för att ta fram serier som arkitekterna och inredarna absolut älskar. Detta är inget undantag. Återigen har Bricmate tagit fram denna oerhört snygg designplatta som dessutom finns i ett brett urval av storlekar så att man kan kombinera dessa för alla önskemål. J Stone är en torrpressad, rektifierad/rakskuren och modulanpassad granitkeramik för golv och vägg inom- och utomhus. Det eleganta och lugna uttrycket tillsammans med seriens matta yta gör att de fungerar i såväl privat som offentlig miljö, golv som vägg. Dessutom är den frosttålig. Granitkeramik är ett optimalt vad vid beläggning i offentlig miljö med tung trafik. Finns även i 2cm tjocklek för utomhusbruk se Z-serien. <BR> <a href="/pub_docs/files/PDF/bricmate-j66-stone-silver-595x595-mm.pdf"><b>Klicka här för Produktblad</b></a> <BR> 859
Bricmate J33 Stone Light Grey 296X296 mm

Bricmate J33 Stone Light Grey 296X296 mm

bricmate
722 kr
859 kr
669 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:
Totalt 1.08m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 24403

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bricmate är välkända för att ta fram serier som arkitekterna och inredarna absolut älskar. Detta är inget undantag. Återigen har Bricmate tagit fram denna oerhört snygg designplatta som dessutom finns i ett brett urval av storlekar så att man kan kombinera dessa för alla önskemål.
J Stone är en torrpressad, rektifierad/rakskuren och modulanpassad granitkeramik för golv och vägg inom- och utomhus. Det eleganta och lugna uttrycket tillsammans med seriens matta yta gör att de fungerar i såväl privat som offentlig miljö, golv som vägg. Dessutom är den frosttålig. Granitkeramik är ett optimalt vad vid beläggning i offentlig miljö med tung trafik. Finns även i 2cm tjocklek för utomhusbruk se Z-serien.
Klicka här för Produktblad

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm29,6x29,6
YtaMatt
FärgSten Ljusgrå
Tjocklek i mm9
m21,08
Antal St12st
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop