product
12140Arredo Klinker Olympic Noir 75x600 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/arredo-klinker-olympic-noir-75x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-olympic-noir-75x600-mm-stonefactory.jpgInStock520SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x60-cmKlinker Olympic är en semipolerad platta i två färger. En stilren klinker med glans som ger dig ett mycket snyggt och lättskött golv. Denna klinkerplatta är gjort av granitkeramik som är gjort av lera men har stenens hårdhet och slitstyrka. Dessutom har granitkeramik mycket låg vattenabsorption och den är frostbeständig. En snygg och lättstädad klinkerplatta för alla typer av utrymmen. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Grå</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Semipolerad</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>75x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>10 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal st/förp</td> <td>22</td> </tr> <tr> <td>Antal m<sup>2</sup>/ förp</td> <td>0,99</td> </tr> <tr> <td>Antal st/m<sup>2</sup></td> <td>22,22</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Vägg eller golv</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde</td> <td>Inomhus och utomhus</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>650
Arredo Klinker Olympic Noir 75x600 mm

Arredo Klinker Olympic Noir 75x600 mm

arredo
520 SEK / förp.
650 SEK / förp.
526 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.99m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ZIP6030FF075

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Olympic är en semipolerad platta i två färger. En stilren klinker med glans som ger dig ett mycket snyggt och lättskött golv.
Denna klinkerplatta är gjort av granitkeramik som är gjort av lera men har stenens hårdhet och slitstyrka. Dessutom har granitkeramik mycket låg vattenabsorption och den är frostbeständig. En snygg och lättstädad klinkerplatta för alla typer av utrymmen.
Varumärke Arredo
Färg Grå
Yta Semipolerad
Kant Rak
Mått 75x600 mm
Tjocklek 10 mm
Antal st/förp 22
Antal m2/ förp 0,99
Antal st/m2 22,22
Monteras på Vägg eller golv
Användningsområde Inomhus och utomhus
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m20,99
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop