product
302Grå Nordik med look av Ölandskalkstenhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/gra-nordik-med-look-av-olandskalksten-1?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Oland-kalksten-gra-mosaik_364.jpgOutOfStock2274SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus<p>Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en fin look av kalksten från Öland men som vill slippa bekymmer med fläckar och repor. Nu finns ett helt underhållsfritt alternativ till Jämtlänsk kalksten som ger en underhållsfri yta som ej vittrar eller ändrar sin nyans även efter många år i ett våtrum. Absolut högsta kvalitet av granitkeramik där man har fotograferat ett 40 tal olika plattor vilket gör att varje platta är unik med egna fossiler och mönster. Detta är helt enkelt en oslagbar kombination av ett prisvärt golv med en lyxig känsla som dessutom är helt underhållsfri.</p> <p>Plattan finns i storleken 50x50mm och ligger på ark om 300x300mm.</p>2274
Grå Nordik med look av Ölandskalksten

Grå Nordik med look av Ölandskalksten

2000 kr/m²

konradssons
Äntligen en prisvärd version av kalkstenen från Öland som även går att lägga i badrum. Med denna granitkeramik slipper du tänka på kalkstenens porösa struktur som annars kan skapa bekymmer i badrum med både fläckar och repor.
2274 SEK / m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: NordikGråMosaikKonradssons

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en fin look av kalksten från Öland men som vill slippa bekymmer med fläckar och repor. Nu finns ett helt underhållsfritt alternativ till Jämtlänsk kalksten som ger en underhållsfri yta som ej vittrar eller ändrar sin nyans även efter många år i ett våtrum. Absolut högsta kvalitet av granitkeramik där man har fotograferat ett 40 tal olika plattor vilket gör att varje platta är unik med egna fossiler och mönster. Detta är helt enkelt en oslagbar kombination av ett prisvärt golv med en lyxig känsla som dessutom är helt underhållsfri.


Plattan finns i storleken 50x50mm och ligger på ark om 300x300mm.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop