• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
136Dragon Black 60x30x10mm Poleradhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/dragon-black-60x30x10mm-polerad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/dragon-black-polerad-30x60_5756.jpgInStock690SEK/inomhus/granit/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/stengolv<p>Dragon Black är en populär granit som passar bra i badrum på både golv och vägg. Lämpar sig även för hallar och entréer. Ytan är polerad men går att behandla med halkskydd om så behövs och får då en något mattare yta.  En snygg svart granit med mycket liv i. </p> <p>Mått: 600x300x10mm</p> <p>Tjocklek: 10mm</p> <p>Fasning: Ja</p> <p>Finish: Polerad</p> <p>Kalibrerad: Ja</p> <p>Passar i badrum: Ja</p> <p>Golvmaterial: Ja, mycket reptålig</p> <p>Väggmaterial: Ja</p> <p>Förpackning: Frigolit</p> <p>Beräknat spill: 5-10%</p> <p>Går att köpa per paket: Ja</p> <p>Brytningsort: Asien</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>890

Dragon Black 60x30x10mm Polerad

Exklusiv svart granit för golv eller vägg. Granit är ett otroligt hårt och reptåligt material som passar bra i hårt ansatta utrymmen. Granitplatta i polerad tålig behandling som sätter klass på både golv och vägg. Dragon Black är svart sten med större droppar och kristaller i sitt mönster. Granit är en mycket stark och tålig stensort.
690 SEK / m2
890 SEK / m2

Artikelnummer: 1040RK

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop