product
136Dragon Black 60x30x10mm Poleradhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/dragon-black-60x30x10mm-polerad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/dragon-black-polerad-30x60_5756.jpgInStock690SEK/inomhus/granit/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/stengolv<p>Dragon Black är en populär granit som passar bra i badrum på både golv och vägg. Lämpar sig även för hallar och entréer. Ytan är polerad men går att behandla med halkskydd om så behövs och får då en något mattare yta.  En snygg svart granit med mycket liv i. </p> <p>Mått: 600x300x10mm</p> <p>Tjocklek: 10mm</p> <p>Fasning: Ja</p> <p>Finish: Polerad</p> <p>Kalibrerad: Ja</p> <p>Passar i badrum: Ja</p> <p>Golvmaterial: Ja, mycket reptålig</p> <p>Väggmaterial: Ja</p> <p>Förpackning: Frigolit</p> <p>Beräknat spill: 5-10%</p> <p>Går att köpa per paket: Ja</p> <p>Brytningsort: Asien</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>890
Dragon Black 60x30x10mm Polerad

Dragon Black 60x30x10mm Polerad

Exklusiv svart granit för golv eller vägg. Granit är ett otroligt hårt och reptåligt material som passar bra i hårt ansatta utrymmen. Granitplatta i polerad tålig behandling som sätter klass på både golv och vägg. Dragon Black är svart sten med större droppar och kristaller i sitt mönster. Granit är en mycket stark och tålig stensort.
690 SEK / m2
890 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1040RK

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Dragon Black är en populär granit som passar bra i badrum på både golv och vägg. Lämpar sig även för hallar och entréer. Ytan är polerad men går att behandla med halkskydd om så behövs och får då en något mattare yta.  En snygg svart granit med mycket liv i. 


Mått: 600x300x10mm

Tjocklek: 10mm

Fasning: Ja

Finish: Polerad

Kalibrerad: Ja

Passar i badrum: Ja

Golvmaterial: Ja, mycket reptålig

Väggmaterial: Ja

Förpackning: Frigolit

Beräknat spill: 5-10%

Går att köpa per paket: Ja

Brytningsort: Asien

Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop