• kundservice@stonefactory.se
    • Kundtjänst
  • Till kassan
Stonefactory
  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
5113Konradssons Terre ruggine 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/konradssons-terre-ruggine-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Terre-Ruggine-30x60-hos-Stonefactory.pngOutOfStock726SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhusTerre är en varm nyhet från konradssons. Den omfattande serien med italiensk inspiration finns både som kakel, klinker och dekor. De enfärgade plattorna är lätt melerade och har en naturlig slitning som ger ett gediget intryck. Väggplattorna i storlek 20x60 kan sättas på väggar i kök och badrum, övriga plattor fungerar utmärkt på såväl uteplats och balkong som i kök, hall och badrum. Dekorplattorna kommer i 18 olika mönster per färg vilket ger fantatiska kombinationsmöjliheter som passar i både klassiska och moderna miljöer. <p><strong>Mått:</strong>30x60 cm</p> <p><strong>Yta:</strong> Matt</p> <p><strong>Laserskuren: </strong>Ja</p> <p><strong>Vägg:</strong> Ja</p> <p><strong>Golv:</strong> Ja</p> <p><strong>Badrum:</strong> Ja</p> <p><strong>Kök:</strong> Ja</p> <p><strong>Uteplats/balkong:</strong> Ja</p> <p><strong>Frostsäker:</strong> Ja</p> <p><strong>Beräknat spill:</strong> 5-10%</p> <p><strong>Leverans:</strong>Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>726
Konradssons Terre ruggine 30x60 cm
Konradssons Terre ruggine 30x60 cm
Konradssons Terre ruggine 30x60 cm
Konradssons Terre ruggine 30x60 cm
Konradssons Terre ruggine 30x60 cm

Konradssons Terre ruggine 30x60 cm

konradssons
726 kr

Produkten har utgått

Artikelnummer: 5584

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Terre är en varm nyhet från konradssons. Den omfattande serien med italiensk inspiration finns både som kakel, klinker och dekor. De enfärgade plattorna är lätt melerade och har en naturlig slitning som ger ett gediget intryck. Väggplattorna i storlek 20x60 kan sättas på väggar i kök och badrum, övriga plattor fungerar utmärkt på såväl uteplats och balkong som i kök, hall och badrum. Dekorplattorna kommer i 18 olika mönster per färg vilket ger fantatiska kombinationsmöjliheter som passar i både klassiska och moderna miljöer.

Mått:30x60 cm

Yta: Matt

Laserskuren: Ja

Vägg: Ja

Golv: Ja

Badrum: Ja

Kök: Ja

Uteplats/balkong: Ja

Frostsäker: Ja

Beräknat spill: 5-10%

Leverans:Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop