product
3942Konradssons Pantheon jupiter brun 25X50 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/konradssons-pantheon-jupiter-brun-25x50-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Pantheon-ares-brun--25x50-konradssons-Kakel_6506.jpgInStock1015SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-25x50-cm/kampanjerPantheon jupiter brun en serie som passar perfekt i badrum och kök. Plattorna kan läggas på både vägg och golv. 1015

Konradssons Pantheon jupiter brun 25X50 cm

Pantheon ares grå från Konradssons kakel är en platta som kan ge dig både en modern och gammalmodig karaktär i ditt hem. Plattan ger en väldigt lantlig känsla och passar perfekt på både golv och väggar. Plattan skimrar i en spräcklig brun färg som passar bra i alla rum i huset.

Välj antal kvm ni vill beställa nedan.
konradssons
1015 SEK / m2

Artikelnummer: 5429

Enhet: m2

49 st

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop