product
659Bricmate Quartz Stone Q33 Black Mirror 300x300x10 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/bricmate-quartz-stone-q33-black-mirror-300x300x10-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Q66-Black-Mirror_1074.jpgOutOfStock1373SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus<p>Quartz Stone (Kvartskomposit) är en speglblank platta med glittrande skimmerbitar. Detta ger ett exklusivt intryck. Ett exempel kan vara att lägga denna platta i en hall i ett kök med vita kökshyllor och på så sätt skapa en vacker kontrast. Installera gärna spotligts till denna när ni lägger denna platta för att för bästa möjliga glimmrande effekt. Denna platta ligger på golvet i Schipholds flygplats i Amsterdam.<strong><br /></strong></p> <p><strong>Produktdefinition</strong></p> <ul> <li>Kvartsitkomposit. </li> <li>Tjocklek: 10 mm</li> <li>Används för vägg och golv </li> <li>Används ej i våtrum</li> </ul> <p><strong>Fog</strong></p> <p>Använd ej grovkornig fog p.g.a. risk för repor.<br /> Bricmate rekommenderar att denna produkt fogas med en mörkgrå fog.</p> <p><strong>Egenskaper</strong></p> <p>Denna kvartsitkomposit med avnötningsklass 5 passar golvytor inom- och utomhus som utsätts för tung gångtrafik under långa perioder med en del repande smuts, med de svåraste förhållandena som glaserade plattor är lämpliga för (t ex allmänna ytor såsom köpcenter, flygterminaler, hotellfoajéer, trottoarer och industrigolv men passar även utmärkt i en hemma miljö.</p>1615
Bricmate Quartz Stone Q33 Black Mirror 300x300x10 mm

Bricmate Quartz Stone Q33 Black Mirror 300x300x10 mm

bricmate
1373 SEK / förp.
1615 SEK / förp.

Utgått

Artikelnummer: 50302

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Quartz Stone (Kvartskomposit) är en speglblank platta med glittrande skimmerbitar. Detta ger ett exklusivt intryck. Ett exempel kan vara att lägga denna platta i en hall i ett kök med vita kökshyllor och på så sätt skapa en vacker kontrast. Installera gärna spotligts till denna när ni lägger denna platta för att för bästa möjliga glimmrande effekt. Denna platta ligger på golvet i Schipholds flygplats i Amsterdam.


Produktdefinition

  • Kvartsitkomposit. 
  • Tjocklek: 10 mm
  • Används för vägg och golv 
  • Används ej i våtrum

Fog

Använd ej grovkornig fog p.g.a. risk för repor.
Bricmate rekommenderar att denna produkt fogas med en mörkgrå fog.

Egenskaper

Denna kvartsitkomposit med avnötningsklass 5 passar golvytor inom- och utomhus som utsätts för tung gångtrafik under långa perioder med en del repande smuts, med de svåraste förhållandena som glaserade plattor är lämpliga för (t ex allmänna ytor såsom köpcenter, flygterminaler, hotellfoajéer, trottoarer och industrigolv men passar även utmärkt i en hemma miljö.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop