product
5317BRICMATE QUARTZ STONE Q1515 White Mirror 148x148 (mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/bricmate-quartz-stone-q1515-white-mirror-148x148-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-Q1515-White-Mirror-Stonefactory.pngOutOfStock1525SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus<p>Quartz Stone (Kvartskomposit) är en speglblank platta med glittrande skimmerbitar. Detta ger ett exklusivt intryck. Ett exempel kan vara att lägga denna platta i en hall i ett kök med vita kökshyllor och på så sätt skapa en vacker kontrast. Installera gärna spotligts till denna när ni lägger denna platta för att för bästa möjliga glimmrande effekt.<strong><br /></strong></p> <p><strong>Produktdefinition</strong></p> <ul> <li>Kvartsitkomposit. </li> <li>Tjocklek: 10 mm</li> <li>Används för vägg och golv </li> </ul> <p><strong>Fog</strong></p> <p>Använd ej grovkornig fog p.g.a. risk för repor.<br /> Bricmate rekommenderar att denna produkt fogas med en ljusgrå fog.</p> <p><strong>Egenskaper</strong></p> <p>Denna kvartsitkomposit med avnötningsklass 5 passar golvytor inom- och utomhus som utsätts för tung gångtrafik under långa perioder med en del repande smuts, med de svåraste förhållandena som glaserade plattor är lämpliga för (t ex allmänna ytor såsom köpcenter, flygterminaler, hotellfoajéer, trottoarer och industrigolv men passar även utmärkt i en hemma miljö.</p>1795
BRICMATE QUARTZ STONE Q1515 White Mirror 148x148 (mm

BRICMATE QUARTZ STONE Q1515 White Mirror 148x148 (mm

bricmate
1525 SEK / förp.
1795 SEK / förp.

Utgått

Artikelnummer: 50203

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Quartz Stone (Kvartskomposit) är en speglblank platta med glittrande skimmerbitar. Detta ger ett exklusivt intryck. Ett exempel kan vara att lägga denna platta i en hall i ett kök med vita kökshyllor och på så sätt skapa en vacker kontrast. Installera gärna spotligts till denna när ni lägger denna platta för att för bästa möjliga glimmrande effekt.


Produktdefinition

  • Kvartsitkomposit. 
  • Tjocklek: 10 mm
  • Används för vägg och golv 

Fog

Använd ej grovkornig fog p.g.a. risk för repor.
Bricmate rekommenderar att denna produkt fogas med en ljusgrå fog.

Egenskaper

Denna kvartsitkomposit med avnötningsklass 5 passar golvytor inom- och utomhus som utsätts för tung gångtrafik under långa perioder med en del repande smuts, med de svåraste förhållandena som glaserade plattor är lämpliga för (t ex allmänna ytor såsom köpcenter, flygterminaler, hotellfoajéer, trottoarer och industrigolv men passar även utmärkt i en hemma miljö.

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop