product
8815Konradssons Diesel Stage Metallic Boss Klinker Blå Matt 60x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/konradssons-diesel-stage-metallic-boss-klinker-bla-matt-60x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-diesel-stage-metallic-klinker-bla-matt-60x60-cm-stonefactory.jpgInStock1042SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/inomhusDiesel Stage Metallic Boss är en helt unik platta i keramikbranschen! Med det typiska halkskyddet och ett plåtyttre påminner denna klinkerplatta om rekvisita som används bakom kulisserna vid inspelningsscener. Denna platta är så pass trovärdigt metallisk att det är svårt att tänka sig att den är gjord i keramik! Finns i färgerna blå och grå! Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna klinkerserie! 1226
Konradssons Diesel Stage Metallic Boss Klinker Blå Matt 60x60 cm

Konradssons Diesel Stage Metallic Boss Klinker Blå Matt 60x60 cm

konradssons
1042 SEK / m2
1226 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5848

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Diesel Stage Metallic Boss är en helt unik platta i keramikbranschen! Med det typiska halkskyddet och ett plåtyttre påminner denna klinkerplatta om rekvisita som används bakom kulisserna vid inspelningsscener. Denna platta är så pass trovärdigt metallisk att det är svårt att tänka sig att den är gjord i keramik! Finns i färgerna blå och grå!
Se relaterade produkter nedan för att hitta de andra plattorna i denna klinkerserie!

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm60x60
YtaMatt
FärgBlå
Tjocklek i mm9
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop