• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
55206Bricmate Stig Lindberg Lattice Blue 15x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/bricmate-stig-lindberg-lattice-blue-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/bricmate-stig-lindberg-lattice-blue-15x15-cm-2-stonefactory.se.jpgInStock743SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenDenna konstnärliga platta har ett mönster med tydlig likhet till Stigs servis Spisa Ribb. Det handmålades av fajansmålarna på vaser, skålar fat, ljusstakar och till och lampfötter i fajans som Stig Lindeberg formgav för Gustavsbergs studio i början av 50-talet. Det har ett tidstypiskt geometriskt men ändå i högsta grad levande uttryck. I Sverige hette mönstret GG men när det skulle lanseras utomlands blev det engelska namnet Lattice, ”spjälverk”. <P> Mönstret har en utpräglat grafisk och minimalistisk stil men ändå med den mänskliga lekfullhet som är Stig Lindbergs omisskännliga signum. Nu finns detta lekfulla mönster även som en slitstark granitkeramikplatta som kan användas både på golv och vägg för att ge karaktär till ditt hem. <P> Granitkeramik är industriellt tillverkat av naturliga råvaror i huvudsak bestående av finmalt fältspat, sand och lera. Materialet torrpressas under högt tryck och bränns sedan under höga temperaturer. Resultatet blir ett extremt slitstarkt material vi kallar granitkeramik! Materialet tål starka rengöringsmedel, syror och livsmedel samt högt slitage från såväl gångtrafik som köksredskap. Passar de flesta ytor i såväl hemmamiljö som offentliga rum och ytor. Utmärkt för dig som vill ha ett underhållsfritt och reptåligt golv. <P> Bricmates granitkeramik är industriellt tillverkad på toppmoderna fabriker i Italien och Spanien. Läs gärna mer under rubriken Granitkeramik i huvudmenyn. <P> Serien finns i flera storlekar och lämpar sig väl på både golv och vägg. <P> Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10 % extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.875

Bricmate Stig Lindberg Lattice Blue 15x15 cm

Genom att appliceras på granitkeramik lyfts Stig Lindbergs mönstervärld över i en ny kontext där design från mer än ett halvt sekel tillbaka möter modern teknik och en samtida estetisk tillämpning. Resultatet är en vacker och väl avvägd kombination av mönster med en subtilitet som balanserar färger och former. Varje mönster finns i en blå, en gul och en brun nyans. Tillsammans skapar de en väl sammanhållen helhet, och både mönster och färger kan kombineras.
bricmate
743 SEK / förp.
875 SEK / förp.
1351 kr / m2
Visa prishistorik

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.55m2

Artikelnummer: 35804

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory