• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
7482Centro Norrvik Rekt Grå 15x15 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknande/hansa-keramik-norrvik-rect-gra-klinker-15x15-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Centro-Norrvik-Rekt-Gra-15x15-cm-Stonefactory.jpgInStock509SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-15x15-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/betongliknandeCentros serie Norrvik är en serie kantsågade (laserskurna) granitkeramikplattor och med det naturtrogna utseendet av sten lämpar sig plattorna utmärkt även för utomhusmiljö. Plattorna har varierande mönster tack vare avancerad digital tryckteknik som gör att plattorna håller en hög kvalité. Serien är ett utmärkt alternativ i offentlig miljö såväl som i det privata hemmet. <P> Serien finns i flera färger och storlekar. 678

Centro Norrvik Rekt Grå 15x15 cm

Serie Norrvik har ett mycket naturtroget stenutseende och när de ligger på plats, efter plattsättning är det som om de alltid legat där.
centro
509 SEK / m2
678 SEK / m2

Artikelnummer: 125215

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop