• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
6293Lhådös Allover Lux Ivory 60x60cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/lhados-allover-lux-ivory-60x60cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lhados-Allover-Lux-Ivory-Miljobild-Stonefactory.jpgInStock802SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/laserskuret-klinker/inomhusAllover Lux Ivory är ett mycket exklusivt klinkers från Lhådös Kakel. Detta är en blank platta som strålar av exklusivitet samtidigt som den ger en harmonisk och naturnära känsla. Granitkeramik läggs med fördel som golv och/eller vägg då den är slittålig. Plattan är även frosttålig och kan användas utomhus. Allover serien finns i följande utföranden: Allover Lux som är blanka plattor eller Allover Matt som passar den som vill ha plattan i matt utförande. 1069

Lhådös Allover Lux Ivory 60x60cm

Allover Lux Ivory - en högblank klinkerserie i granitkeramik som skapar en känsla av både lyx och stil. Denna platta är blankpolerad och har formatet 60x60 cm.
Lhados
802 SEK / m2
1069 SEK / m2

Artikelnummer: IX60

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop