product
8298Konradssons Textile Hexagon Beige 20x25cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/konradssons-textile-hexagon-beige-20x25cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/konradssons-textile-hexagon-beige-20x25cm-bild3-hos-stonefactory_se.jpgInStock1075SEK/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/klinker-golvplattor/hexagon-klinker/inomhusSerien Textile är en snygg nyhet som återspeglar hård betong och mjuk textil på samma gång. Hur häftigt är inte det ? Den passar i husets alla rum då den klarar både frost och golvvärme. Textile finns både i hexagoner eller i måttet 7,5x30cm. Det finns flera färgalternativ att välja mellan eller varför inte kombinera färgerna tillsammans för att skapa ett eget mönster och intryck ? 1075
Konradssons Textile Hexagon Beige 20x25cm
Konradssons Textile Hexagon Beige 20x25cm
Konradssons Textile Hexagon Beige 20x25cm

Konradssons Textile Hexagon Beige 20x25cm

konradssons
1075 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 4728

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Textile är en snygg nyhet som återspeglar hård betong och mjuk textil på samma gång. Hur häftigt är inte det ? Den passar i husets alla rum då den klarar både frost och golvvärme. Textile finns både i hexagoner eller i måttet 7,5x30cm. Det finns flera färgalternativ att välja mellan eller varför inte kombinera färgerna tillsammans för att skapa ett eget mönster och intryck ?

Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cmHexagon 21,6x25
YtaMatt
FärgBeige
Tjocklek i mm9
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop