product
4883Konradssons Dust sand beige matt 30x60https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/konradssons-dust-sand-beige-matt-30x60?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Dust-Sand-miljobild.pngInStock845SEK/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusDust är en ny fräck klinkerserie från Konradssons Kakel och är en frostsäker och tålig klinker som består av färgerna beige, brun, grå och svart. De tillhörande dekorplattorna har en svag och sliten look av grafiska mönster som påminner om färgad betong som ger en rustik känsla. Plattorna fungerar bra till både golv och vägg i badrum och kök men även i källare, hall, förråd, uterum, på uteplats och balkong. Serien kan sättas både i moderna och klassiska miljöer.</p> 845
Konradssons Dust sand beige matt 30x60
Konradssons Dust sand beige matt 30x60

Konradssons Dust sand beige matt 30x60

konradssons
845 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5711

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Dust är en ny fräck klinkerserie från Konradssons Kakel och är en frostsäker och tålig klinker som består av färgerna beige, brun, grå och svart. De tillhörande dekorplattorna har en svag och sliten look av grafiska mönster som påminner om färgad betong som ger en rustik känsla. Plattorna fungerar bra till både golv och vägg i badrum och kök men även i källare, hall, förråd, uterum, på uteplats och balkong. Serien kan sättas både i moderna och klassiska miljöer.


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm30x60
YtaMatt
FärgBeige
Tjocklek i mm10
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
GranitkeramikJa
Beräkat spill10%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop