product
3434Konradssons Cement Ivory 20x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/konradssons-cement-beige-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/5816_5747.jpgInStock315SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhusCement är en stilren och prisvärd serie utav klinkerplattor i fyra färger och 6 olika storlekar. Plattorna har ett härligt liv som skapar en livfull miljö och har ett cement liknande utseende. En platta som passar i de flesta miljöer både på golv och vägg, i ett badrum eller en hall. <B>Beräknat spill:</B> 5-10% <B>Vägg:</B> Ja <B>Golv:</B> Ja <B>Frostsäker:</B> Nej <B>Golvvärme:</B> Ja <B>Hall:</B> Ja <B>Badrum:</B> Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.</p>315
Konradssons Cement Ivory 20x20 cm

Konradssons Cement Ivory 20x20 cm

konradssons
Cement serien - en klinkerserie från Konradssons kakel perfekt lämpad för ett badrumsgolv eller ett hallgolv. Finns i fyra olika färg och i 6 storlekar.

Välj antal kvm ni vill beställa i rutan nedan.
315 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5817

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Cement är en stilren och prisvärd serie utav klinkerplattor i fyra färger och 6 olika storlekar. Plattorna har ett härligt liv som skapar en livfull miljö och har ett cement liknande utseende. En platta som passar i de flesta miljöer både på golv och vägg, i ett badrum eller en hall.
Beräknat spill: 5-10% Vägg: Ja Golv: Ja Frostsäker: Nej Golvvärme: Ja Hall: Ja Badrum: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop