product
11645Arredo Klinker Unicolor Blue 100x100 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-unicolor-blue-98x98-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-unicolor-blue-98x98-mm-stonefactory.jpgOutOfStock151SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-10x10-cm/inomhus/klinker-golvplattor/blatt-klinker/inomhus/kampanjerUnicolor är en serie klinkerplattor i flera olika färger. Det är en slitstark och stilren platta, perfekt för badrum och andra utrymmen där man vill ha en lättstädad yta. Unicolor är gjord av tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på golv eller vägg. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent. OBS, kombineras olika kulörer från samma serie så kan storleken skilja sig mellan färgerna. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Blå</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rund</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>100x100 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal st/ förp</td> <td>50</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>0,5</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>189
Arredo Klinker Unicolor Blue 100x100 mm

Arredo Klinker Unicolor Blue 100x100 mm

arredo
Lättstädad klinkerplatta i granitkeramik.
151 SEK / förp.
189 SEK / förp.
302 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.50m2

Produkten har utgått

Artikelnummer: EBRU-017

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Unicolor är en serie klinkerplattor i flera olika färger. Det är en slitstark och stilren platta, perfekt för badrum och andra utrymmen där man vill ha en lättstädad yta.
Unicolor är gjord av tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på golv eller vägg. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent. OBS, kombineras olika kulörer från samma serie så kan storleken skilja sig mellan färgerna.
Varumärke Arredo
Färg Blå
Yta Matt
Kant Rund
Mått 100x100 mm
Antal st/ förp 50
Antal m2/ förp 0,5
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m20,5
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop