product
12175Arredo Klinker SandStone Beige 300x600 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-sandstone-beige-300x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-sandstone-beige-300x600-mm-stonefactory.jpgInStock572SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusKlinker SandStone är en klinkerplatta som ger intryck av sandsten men som har granitkeramikens alla fördelar. Finns i två färger. Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Passar bra både på golv- och vägg och är mycket lätt att underhålla. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Serie</td> <td>SandStone</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Beige</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt </td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>300x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal m<sup>2</sup>/ förp</td> <td>1,44</td> </tr> <tr> <td>Antal st/ förp</td> <td>8</td> </tr> <tr> <td>Antal st/ m<sup>2</sup></td> <td>5,56</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde</td> <td>Utomhus eller inomhus</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-3 veckor</td> </tr> </tbody> </table>715
Arredo Klinker SandStone Beige 300x600 mm

Arredo Klinker SandStone Beige 300x600 mm

arredo
Klinker med intryck av sandsten.
572 SEK / förp.
715 SEK / förp.
398 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ZH6352B6

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker SandStone är en klinkerplatta som ger intryck av sandsten men som har granitkeramikens alla fördelar. Finns i två färger.
Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Passar bra både på golv- och vägg och är mycket lätt att underhålla.
Varumärke Arredo
Serie SandStone
Färg Beige
Yta Matt
Kant Rak
Mått 300x600 mm
Antal m2/ förp 1,44
Antal st/ förp 8
Antal st/ m2 5,56
Användningsområde Utomhus eller inomhus
Monteras på Golv eller vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-3 veckor

Specifikationer

m21,44
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop