• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
12646Arredo Klinker Quartz Black Mosaic 3x15 (30x30)https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-quartz-black-mosaic-28x148-mm-300x300?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-quartz-black-mosaic-28x148-mm-300x300-2-stonefactory.se.jpgInStock767SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhus/mosaik/svart-mosaik/inomhusKlinker Quartz. Tidlös platta i fyra sobra färger. Oändliga kombinationsmöjligheter tack vare ett stort antal format. <p> Granitkeramik är en keramisk platta gjord av lera, men med stenens hårdhet och tålighet. Granitkeramik har mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, vilket gör att den går att lägga såväl ute som inne, både på väggar och golv. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent. <p> <b>OBS!</b><i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> <p>1546

Arredo Klinker Quartz Black Mosaic 3x15 (30x30)

Arredo Quartz är en tidlös granitkeramik som finns i totalt fyra olika färger. Kombinationsmöjligheterna är oändliga tack vare ett sort antal format.
arredo
767 SEK / förp.
1546 SEK / förp.
656 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.17m2

Artikelnummer: 255168

Enhet: förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop