product
11636Arredo Klinker Fojs Collection Black Glossy 30x30 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-fojs-collection-black-glossy-298x298-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-fojs-collection-black-glossy-298x2888-mm-stonefactory.se.jpgInStock345SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhusFojs Collection Black Glossy är en svart polerad klinker i måtten 30x30 cm. Klinkerplattan är i grunden svart men har ett svagt stenmönster som ger ett behagligt utseende. <p> <b>OBS!</b><i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> <p> 689
Arredo Klinker Fojs Collection Black Glossy 30x30 cm
Arredo Klinker Fojs Collection Black Glossy 30x30 cm
Arredo Klinker Fojs Collection Black Glossy 30x30 cm

Arredo Klinker Fojs Collection Black Glossy 30x30 cm

arredo
Oglaserad platta av slitstark granitkeramik.
345 SEK / förp.
689 SEK / förp.
349 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.99m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 265827

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Fojs Collection Black Glossy är en svart polerad klinker i måtten 30x30 cm. Klinkerplattan är i grunden svart men har ett svagt stenmönster som ger ett behagligt utseende.

OBS!Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeArredo
Storlek i cm30x30
YtaBlank
FärgSvart
Tjocklek i mm10
m20,99
Antal St11 st/frp
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop