product
11519Arredo Klinker Belgium Stone Stone Grey 600x600 mm https://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-belgium-stone-stone-grey-600x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-belgium-stone-stone-grey-600x600-mm-stonefactory.jpgInStock726SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/gratt-klinker/inomhusBelgium är en glaserad platta i granitkeramik. Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Passar bra både på golv- och vägg. Denna platta har ett stenliknande mönster och en snygg, grå nyans. Vacker, slitstark och lätt att hålla rent. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Grå</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt </td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>600x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>11 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>1.44</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>907
Arredo Klinker Belgium Stone Stone Grey 600x600 mm

Arredo Klinker Belgium Stone Stone Grey 600x600 mm

arredo
Klinker Belgium är en slitstark granitkeramik som går att ha både inne och ute.

726 SEK / förp.
907 SEK / förp.
505 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.44m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: SER-6060BG

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Belgium är en glaserad platta i granitkeramik. Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Passar bra både på golv- och vägg.
Denna platta har ett stenliknande mönster och en snygg, grå nyans. Vacker, slitstark och lätt att hålla rent.
Varumärke Arredo
Färg Grå
Yta Matt
Kant Rak
Mått 600x600 mm
Tjocklek 11 mm
Antal m2/ förp 1.44
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,44
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop