product
11593Arredo Klinker Bamboo White Mosaic 14x300 mm Linehttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-bamboo-white-mosaic-14x300-mm-line?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-bamboo-white-mosaic-14x300-mm-line-stonefactory.jpgInStock1507SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhusKlinker Bamboo är en keramisk klinkerplatta med snyggt mönster av bambufibrer. Finns i svart och vitt. Bamboo är gjord av tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på golv eller vägg. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Vit</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>14x300 mm mosaik</td> </tr> <tr> <td>Antal st/ förp</td> <td>13</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>1,17</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>1884
Arredo Klinker Bamboo White Mosaic 14x300 mm Line

Arredo Klinker Bamboo White Mosaic 14x300 mm Line

arredo
Keramisk platta med mönster av bambufiber.
1507 SEK / förp.
1884 SEK / förp.
1289 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.17m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ZF6318QQ026P

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Klinker Bamboo är en keramisk klinkerplatta med snyggt mönster av bambufibrer. Finns i svart och vitt.
Bamboo är gjord av tålig granitkeramik, det vill säga en keramisk platta gjord av lera. Det är ett material som har samma hårdhet och tålighet som sten. Den är dessutom frostbeständig och har mycket låg vattenabsorption, så den gör sig lika väl ute som inne. Passar på golv eller vägg. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent.
Varumärke Arredo
Färg Vit
Yta Matt
Kant Rak
Mått 14x300 mm mosaik
Antal st/ förp 13
Antal m2/ förp 1,17
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,17
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop