product
11721Arredo Klinker Archgres Black Matt 300x600 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-archgres-black-matt-300x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-archgres-black-matt-300x600-mm-1-stonefactory.jpgInStock570SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/svart-klinker/inomhusDenna platta, Archgres Black Matt, har en något avvikande nyans jämfört med övriga plattor i Archgres-serien och bör ej kombineras med dessa om du vill ha samma nyans i plattorna. Denna platta har ej heller rektifierad kant. Den är formpressad och har inte sågad kant. Formpressade plattor ger ett lite mjukare kant och har en egen charm som passar om man vill ha en lite mer levande plattsättning. Söker du en platta matchande övriga i Archgres-serien bör du välja Archgres Black Rec 300x600 mm (art-nr TTAR0736N). Archgres är en slitstark, frostsäker och reptålig oglaserad keramisk klinkerplatta som tagits fram för att användas inom alla typer av projekt. Den kan med fördel användas i hemmet men även i offentliga miljöer med stora krav på hållbarhet. Archgres kommer i sju olika färger och har en modern matt finish som passar utmärkt i både i hem- och offentliga miljöer. Archgres kan sättas både på vägg och golv, inomhus eller utomhus. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Terra Tinta</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Svart</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>300x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal m<sup>2</sup>/förp</td> <td>1,08</td> </tr> <tr> <td>Antal st/förp</td> <td>6</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>10 mm</td> </tr> <tr> <td>Sättyta</td> <td>Vägg och golv</td> </tr> <tr> <td>Användningsområde</td> <td>Inomhus eller utomhus</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>712
Arredo Klinker Archgres Black Matt 300x600 mm
Arredo Klinker Archgres Black Matt 300x600 mm

Arredo Klinker Archgres Black Matt 300x600 mm

arredo
Snyggt klinker i modern matt finish.
570 SEK / förp.
712 SEK / förp.
528 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: TTAR07N

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Denna platta, Archgres Black Matt, har en något avvikande nyans jämfört med övriga plattor i Archgres-serien och bör ej kombineras med dessa om du vill ha samma nyans i plattorna. Denna platta har ej heller rektifierad kant. Den är formpressad och har inte sågad kant. Formpressade plattor ger ett lite mjukare kant och har en egen charm som passar om man vill ha en lite mer levande plattsättning. Söker du en platta matchande övriga i Archgres-serien bör du välja Archgres Black Rec 300x600 mm (art-nr TTAR0736N).
Archgres är en slitstark, frostsäker och reptålig oglaserad keramisk klinkerplatta som tagits fram för att användas inom alla typer av projekt. Den kan med fördel användas i hemmet men även i offentliga miljöer med stora krav på hållbarhet. Archgres kommer i sju olika färger och har en modern matt finish som passar utmärkt i både i hem- och offentliga miljöer. Archgres kan sättas både på vägg och golv, inomhus eller utomhus.
Varumärke Terra Tinta
Färg Svart
Yta Matt
Kant Rak
Mått 300x600 mm
Antal m2/förp 1,08
Antal st/förp 6
Tjocklek 10 mm
Sättyta Vägg och golv
Användningsområde Inomhus eller utomhus
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,08
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop