product
11559Arredo Klinker Anderstone Ivory 75x600 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-klinker-anderstone-ivory-75x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-klinker-anderstone-ivory-75x600-mm-stonefactory.jpgInStock575SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-ovriga-storlekar/inomhus/klinker-golvplattor/vitt-klinker/inomhusSnygg klinkerplatta med känsla av sten som passar såväl golv som vägg i ditt badrum. Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Vacker, slitstark och lätt att hålla rent. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Benvit</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt</td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>75x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>0,99</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>719
Arredo Klinker Anderstone Ivory 75x600 mm

Arredo Klinker Anderstone Ivory 75x600 mm

arredo
Klinkerplatta i tålig och lättskött granitkeramik.
575 SEK / förp.
719 SEK / förp.
581 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.99m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 6FT6204FF075

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Snygg klinkerplatta med känsla av sten som passar såväl golv som vägg i ditt badrum.
Granitkeramiska plattor är gjorda av lera men är lika hårda och tåliga som sten. Dessutom har den mycket låg vattenabsorption och är frostbeständig, så det går utmärkt att lägga den utomhus. Vacker, slitstark och lätt att hålla rent.
Varumärke Arredo
Färg Benvit
Yta Matt
Kant Rak
Mått 75x600 mm
Antal m2/ förp 0,99
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m20,99
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop