product
12378Arredo Keope Klinker Back Ivory 300x300 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-keope-klinker-back-ivory-300x300-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-keope-klinker-back-ivory-300x300-mm-stonefactory.jpgInStock752SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/beige-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusEn snygg och livlig granitkeramik i ljusbeige sandton. Du får känslan och utseendet av sten men med granitkeramikens fördelar. Klinker och mosaik i serien Back är tillverkade av stengods och är mycket slitstarka och lättskötta. De är frostsäkra, har mycket låg absorption och är tåliga mot fysisk påfrestning vilket ger dig en plattsättning som ger dig år av glädje. Back-serien kommer i flera färger som också går bra att kombinera för ett personligt uttryck. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Ivory</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt </td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>300x300 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>9,5</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>1,08</td> </tr> <tr> <td>Antal kg/ förp</td> <td>24</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>835
Arredo Keope Klinker Back Ivory 300x300 mm

Arredo Keope Klinker Back Ivory 300x300 mm

arredo
En snygg granitkeramik som passar utmärkt på större ytor både på golv eller vägg.
752 SEK / m2
835 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 249312

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En snygg och livlig granitkeramik i ljusbeige sandton. Du får känslan och utseendet av sten men med granitkeramikens fördelar. Klinker och mosaik i serien Back är tillverkade av stengods och är mycket slitstarka och lättskötta. De är frostsäkra, har mycket låg absorption och är tåliga mot fysisk påfrestning vilket ger dig en plattsättning som ger dig år av glädje.
Back-serien kommer i flera färger som också går bra att kombinera för ett personligt uttryck.
Varumärke Arredo
Färg Ivory
Yta Matt
Mått 300x300 mm
Tjocklek 9,5
Antal m2/ förp 1,08
Antal kg/ förp 24
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m20,63
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop