product
12374Arredo Keope Klinker Back Brown 600x600 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-keope-klinker-back-brown-600x600-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-keope-klinker-back-brown-600x600-mm-1-stonefactory.pngInStock811SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-60x60-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/inomhus/klinker-golvplattor/kansla-av-kalkstenEn ovanligt snygg, trendig och livlig granitkeramik i brun nyans. Denna granitkeramik är skapad för att efterlikna en kalksten med stenens naturliga mönster och rörelser. Du får känslan och utseendet av sten men med granitkeramikens fördelar. Klinker och mosaik i serien Back är tillverkade av stengods och är mycket slitstarka och lättskötta. De är frostsäkra, har mycket låg absorption och är tåliga mot fysisk påfrestning vilket ger dig en plattsättning som ger dig år av glädje. Back-serien kommer i flera färger som också går bra att kombinera för ett personligt uttryck. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Brun</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt </td> </tr> <tr> <td>Kant</td> <td>Rak</td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>600x600 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>9,5</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>1.08</td> </tr> <tr> <td>Antal st/ förp</td> <td>3</td> </tr> <tr> <td>Antal kg/ förp</td> <td>24</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>902
Arredo Keope Klinker Back Brown 600x600 mm
Arredo Keope Klinker Back Brown 600x600 mm

Arredo Keope Klinker Back Brown 600x600 mm

arredo
En riktig storsäljare baserad på kalkstenens livlighet fast med granitkeramikens fördelar.
811 SEK / förp.
902 SEK / förp.
751 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 238215

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En ovanligt snygg, trendig och livlig granitkeramik i brun nyans. Denna granitkeramik är skapad för att efterlikna en kalksten med stenens naturliga mönster och rörelser. Du får känslan och utseendet av sten men med granitkeramikens fördelar. Klinker och mosaik i serien Back är tillverkade av stengods och är mycket slitstarka och lättskötta. De är frostsäkra, har mycket låg absorption och är tåliga mot fysisk påfrestning vilket ger dig en plattsättning som ger dig år av glädje.
Back-serien kommer i flera färger som också går bra att kombinera för ett personligt uttryck.
Varumärke Arredo
Färg Brun
Yta Matt
Kant Rak
Mått 600x600 mm
Tjocklek 9,5
Antal m2/ förp 1.08
Antal st/ förp 3
Antal kg/ förp 24
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,08
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop