product
12379Arredo Keope Klinker Back Brown 300x300 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/klinker-golvplattor/arredo-keope-klinker-back-brown-300x300-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/arredo-keope-klinker-back-brown-300x300-mm-1-stonefactory.jpgInStock812SEK/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x30-cm/inomhus/klinker-golvplattor/brunt-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhusEn snygg och livlig granitkeramik i bruna toner. Du får känslan och utseendet av sten men med granitkeramikens fördelar. Klinker och mosaik i serien Back är tillverkade av stengods och är mycket slitstarka och lättskötta. De är frostsäkra, har mycket låg absorption och är tåliga mot fysisk påfrestning vilket ger dig en plattsättning som ger dig år av glädje. Back-serien kommer i flera färger som också går bra att kombinera för ett personligt uttryck. <table class="product-description-table"> <tbody> <tr> <td>Varumärke</td> <td>Arredo</td> </tr> <tr> <td>Färg</td> <td>Brun</td> </tr> <tr> <td>Yta</td> <td>Matt </td> </tr> <tr> <td>Mått</td> <td>300x300 mm</td> </tr> <tr> <td>Tjocklek</td> <td>9,5</td> </tr> <tr> <td>Antal m2/ förp</td> <td>1,08</td> </tr> <tr> <td>Antal kg/ förp</td> <td>24</td> </tr> <tr> <td>Monteras på</td> <td>Golv eller Vägg</td> </tr> <tr> <td>Frostsäker</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Tål golvvärme</td> <td>Ja</td> </tr> <tr> <td>Leveranstid</td> <td>2-5 arbetsdagar</td> </tr> </tbody> </table>902
Arredo Keope Klinker Back Brown 300x300 mm
Arredo Keope Klinker Back Brown 300x300 mm

Arredo Keope Klinker Back Brown 300x300 mm

arredo
En snygg granitkeramik som passar utmärkt på större ytor både på golv eller vägg.
812 SEK / förp.
902 SEK / förp.
752 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.08m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 248414

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En snygg och livlig granitkeramik i bruna toner. Du får känslan och utseendet av sten men med granitkeramikens fördelar. Klinker och mosaik i serien Back är tillverkade av stengods och är mycket slitstarka och lättskötta. De är frostsäkra, har mycket låg absorption och är tåliga mot fysisk påfrestning vilket ger dig en plattsättning som ger dig år av glädje.
Back-serien kommer i flera färger som också går bra att kombinera för ett personligt uttryck.
Varumärke Arredo
Färg Brun
Yta Matt
Mått 300x300 mm
Tjocklek 9,5
Antal m2/ förp 1,08
Antal kg/ förp 24
Monteras på Golv eller Vägg
Frostsäker Ja
Tål golvvärme Ja
Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Specifikationer

m21,08
VarumärkeArredo
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop