Klinker & Granitkeramik för golv & vägg
Varumärken
Prisintervall
9 kr3.070 kr
VISAR 1-50 (1483)1 2 3 ... 30 Sista 100 per sida

Klinker & Granitkeramik: plattor för golv & vägg

Klinker för golv och vägg
Granitkeramik & Klinker kan läggas både på golv och sättas på vägg. Dess hårda yta ger en oslagbar reptålighet och skapar en tålig och lättskött yta i ert hus. Att köpa klinker ska vara roligt och inspirerande. När man lägger klinker så är det ett materialval som ska hålla många år framöver. Därför att det bra att se över ett brett urval av klinker innan man tar ett beslut. Här har vi samlat ett brett utbud av klinker i olika färger och storlekar för att ni ska kunna ta rätt beslut.

Klinker i tiden. Vi på stonefactory har noga valt ut klinker från de största och bästa leverantörerna. Med vårt klinkerssortiment kan du känna dig trygg att du får bästa möjliga kvalitet och det som bilden faktiskt visar. Ni kan enkelt filtrera klinker efter storlek eller färg för att hitta just rätt platta när ni ska köpa ert klinker.

Granitkeramik ett tåligare material. Granitkeramik tillhör de hårdaste golvmaterialen som man kan lägga. Därför är stor del av vårt klinkersortiment gjorda av reptålig granitkeramik som är underhållsfri och lättstadad.

Självklart levererar vi även direkt hem till dig så att du slipper bära. Dessutom så levererar vi allt klinker med fraktfri hemleverans.

  • Klinkerskola: Allt om klinker

    De flesta av oss vet att klinker läggs på golvet. Självklart kan man även montera klinker på väggen och detta har blivit ett populärt inslag under senare tid där man gärna vill ha en fondvägg eller liknande.

    Kliniker brukar klassificeras på en PEI skala 1-5, men i en hemma miljö så kan man lägga alla dessa då slitaget inte är speciellt högt i en hemmamiljö. Däremot, om det är en publik miljö så som en flygplats eller liknande så ska man välja plattor i den högre skalan av PEI skalan. Klinker tål dock inte frost, och bör därför inte användas ute, då det finns risk att de spricker. Vill man ha en platta för utomhusbruk ska man istället välja en granitkeramik.

    Granitkeramik är en porslinsplanta som har extremt låg vattenabsorption vilket gör att den även är frosttåliga och går utmärkt att montera utomhus. Granitkeramiken är den tåligaste keramiken och klarar ytor och utrymmen med stor yttre påverkan som till exempel garage, flygplaster, butiker men även hemma i köket, badrummet, hallen eller som en fondvägg.