product
24673Kalksten från Östersjön Slipad 400xfallx20 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/ostersjosten-alevik-kalksten-slipad-400xfallx10-mm-?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/1-Kalksten-silvana-estl-stonefactory.jpeg.jpegOutOfStock1080SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolv/inomhusEn ljusgrå, nästan vit kalksten med inslag av grönt och ibland även lite gult. Slipad yta är ett snyggt val till hemmet, passar lika bra på golv som vägg. Denna kalksten har en jämn marmorering och mönster och tillhör kalkstenssorten som kallas dolomitmarmor. Denna sten kommer från en småskalig produktion i Östersjön och lokala stenbrott. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix. <P> Format: 400xfallande 1080
Kalksten från Östersjön Slipad 400xfallx20 mm

Kalksten från Östersjön Slipad 400xfallx20 mm

Östersjökalksten är en ljusgrå kalksten.
1080 SEK / m2

Restnoterad

Artikelnummer: ÖS-ALE12000400

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En ljusgrå, nästan vit kalksten med inslag av grönt och ibland även lite gult. Slipad yta är ett snyggt val till hemmet, passar lika bra på golv som vägg. Denna kalksten har en jämn marmorering och mönster och tillhör kalkstenssorten som kallas dolomitmarmor.
Denna sten kommer från en småskalig produktion i Östersjön och lokala stenbrott. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix.

Format: 400xfallande

Specifikationer

YtaSlipad
FärgGrå
Tjocklek i mm20
MaterialKalksten
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortEstland
Beräkat spill10-15%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop