• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
12402Ölandssten Kalksten Gillberga Gråbrun G1 Slipadhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/olandssten-kalksten-gillberga-grabrun-g1-slipad-12402?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/olandssten-gra-g1-slipad-stonefactory.jpgInStock450SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolvKalksten G1 från Gillberga på Öland. En gråbrun slipad vacker kalksten med medel till stora variationer i kulör, struktur och textur med härlig och fin kornstruktur. Unik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Den slipade ytan får en vacker patina med tiden. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Naturstenskompaniet/material-olandssten-gillberga-gra-g2h-slipad-naturstenskompaniet-stonefactory.pdf">Tekniska egenskaper</a> <BR><BR> <p><strong>Mått:</strong> 20x fallande eller 30 x fallande (Fallande innebär att bredden är 20cm eller 30 cm men att längden på varje platta varierar mellan 30-80 cm och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.)</p> <p><strong>Tjocklek:</strong> 1,2 cm</p> <p><strong>Leveranstid:</strong> Beställningsvara</p> <p><strong>Fraktkostnad:</strong> Frakt tillkommer på denna vara, ni ser fraktkostnaden i kassan</p>
 • Hem
 • Inomhus
 • Kalksten
 • Ölandssten Kalksten Gillberga Gråbrun G1 Slipad
Ölandssten Kalksten Gillberga Gråbrun G1 Slipad

Ölandssten Kalksten Gillberga Gråbrun G1 Slipad

naturstenskompaniet
Ölandskalksten Gillberga Gråbrun G1 med slipad översida och sågade kanter i fallande längder 300-800mm och bredden är valbar antingen 200mm eller 300mm och kalibrerad tjocklek som är 12mm. Utöver detta finns även andra mått som beställningsvara.


Just nu lagervara på 200xfallande samt 300xfallande, normalt sett beställningsvara
450 kr
800 kr

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: ÖlandsstenKalkstenGillbergaGråbrunG1Slipad

Enhet: m2

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Kalksten G1 från Gillberga på Öland. En gråbrun slipad vacker kalksten med medel till stora variationer i kulör, struktur och textur med härlig och fin kornstruktur.
Unik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Den slipade ytan får en vacker patina med tiden. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt.
Tekniska egenskaper

Mått: 20x fallande eller 30 x fallande (Fallande innebär att bredden är 20cm eller 30 cm men att längden på varje platta varierar mellan 30-80 cm och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.)

Tjocklek: 1,2 cm

Leveranstid: Beställningsvara

Fraktkostnad: Frakt tillkommer på denna vara, ni ser fraktkostnaden i kassan

Specifikationer

Varumärkenaturstenskompaniet
Relaterade produkter
Ölandssten Kalksten Gillberga Grå G2H Slipad
-5%

Ölandssten Kalksten Gillberga Grå G2H Slipad

1 699 kr
naturstenskompaniet
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop