product
12357Naturstenskompaniet Ölandssten Kalksten Gillberga Grå G2H Slipadhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/olandssten-kalksten-gillberga-gra-g2h-slipad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/olandssten-g2h-slipad-stonefactory.jpgInStock1699SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolvKalksten G2H från Gillberga på Öland. En slipad vacker kalksten med medel till stora variationer i kulör, struktur och textur med härlig och fin kornstruktur. Unik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Den slipade ytan får en vacker patina med tiden. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt. <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Naturstenskompaniet/material-olandssten-gillberga-gra-g2h-slipad-naturstenskompaniet-stonefactory.pdf">Tekniska egenskaper</a> <BR><BR> <p><strong>Mått:</strong> 20x fallande eller 30 x fallande (Fallande innebär att bredden är 20cm eller 30 cm men att längden på varje platta varierar mellan 30-80 cm och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.)</p> <p><strong>Fraktkostnad:</strong> Frakt tillkommer på denna vara, ni ser fraktkostnaden i kassan</p> 1800
Naturstenskompaniet Ölandssten Kalksten Gillberga Grå G2H Slipad

Naturstenskompaniet Ölandssten Kalksten Gillberga Grå G2H Slipad

naturstenskompaniet
Ölandskalksten Gillberga grå G2H med slipad översida och sågade kanter i fallande längder 300-800mm och bredden är valbar antingen 200mm eller 300mm och kalibrerad tjocklek som är 12mm. Utöver detta finns även andra mått som beställningsvara.
1699 SEK / m2
1800 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: GillbergaljusgråG2Hifall300x12mm

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kalksten G2H från Gillberga på Öland. En slipad vacker kalksten med medel till stora variationer i kulör, struktur och textur med härlig och fin kornstruktur.
Unik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Den slipade ytan får en vacker patina med tiden. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt.
Tekniska egenskaper

Mått: 20x fallande eller 30 x fallande (Fallande innebär att bredden är 20cm eller 30 cm men att längden på varje platta varierar mellan 30-80 cm och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.)

Fraktkostnad: Frakt tillkommer på denna vara, ni ser fraktkostnaden i kassan

Specifikationer

VarumärkeÖlandskalksten
Storlek i cmFlera storlekar
YtaSlipad
FärgGrå
Tjocklek i mm12
MaterialKalksten
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortÖland, Sverige
Beräkat spill10-15%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop