product
1300Ölandskalksten (Flera färger)https://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/olandskalksten-30-x-fallande-x-12-slipad-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Olandskalksten-Gra-G1S-Stonefactory.jpgInStock1490SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolvUnik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Den slipade ytan får en vacker patina med tiden. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt. <p><strong>Mått:</strong> 20x fallande eller 30 x fallande (Fallande innebär att brädden är 30 cm men att längden på varje platta varierar och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.)</p> <p><strong>Leveranstid:</strong> 5 - 10 veckor</p> Kontakta oss för prel leveransdag. 1695
Ölandskalksten (Flera färger)
Ölandskalksten (Flera färger)
Ölandskalksten (Flera färger)

Ölandskalksten (Flera färger)

Flera färger och storlekar

Den svenska Ölandskalkstenen är en världsberömd unika kalksten. Denna slipade kalksten har måtten 30 x fallande x 1,2 och har en otroligt vacker yta för den som söker den ursvenska kalkstenen till sitt hem.

Välj önskad typ i dropplistan. Obs 5-10 veckors leveranstid.
1490 SEK / m2
1695 SEK / m2

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

Artikelnummer: SJ1103

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Unik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Den slipade ytan får en vacker patina med tiden. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt.

Mått: 20x fallande eller 30 x fallande (Fallande innebär att brädden är 30 cm men att längden på varje platta varierar och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.)

Leveranstid: 5 - 10 veckor

Kontakta oss för prel leveransdag.

Specifikationer

VarumärkeÖlandskalksten
Storlek i cmFlera storlekar
YtaSlipad
FärgGrå, röd
Tjocklek i mm13
MaterialKalksten
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortÖland, Sverige
Beräkat spill10-15%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop