• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
1299Ölandskalksten 30 cmxFallandex1,2 cm Hyvladhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/olandskalksten-30-cm-x-fallande-x-12-cm-hyvlad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Olandskalksten-hyvlad-miljo_2112.jpgInStock1950SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolvUnik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt. <P> <strong>Mått:</strong> 30 x fallande (Fallande innebär att bredden är 30 cm men att längden på varje platta varierar och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.) <P> <strong>Leveranstid:</strong> Normal leveranstid cirka 5-7 arbetsveckor. Just nu extra lång leveranstid. Denna artikel ligger på 12-14 arbetsveckor.2290
-15%

Ölandskalksten 30 cmxFallandex1,2 cm Hyvlad

Den svenska Ölandskalkstenen är en världsberömda unika kalksten. Denna hyvlade kalksten har måtten 30 x fallande x 1,2 och har en otroligt vacker yta för den som söker den ursvenska kalkstenen till sitt hem.

1950 SEK / m2
2290 SEK / m2

Artikelnummer: 3130000057SJ

Enhet: m2

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory