product
1299Ölandskalksten 30 cmxFallandex1,2 cm Hyvladhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/olandskalksten-30-cm-x-fallande-x-12-cm-hyvlad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Olandskalksten-hyvlad-miljo_2112.jpgInStock1895SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolvUnik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt. <P> <strong>Mått:</strong> 30 x fallande (Fallande innebär att bredden är 30 cm men att längden på varje platta varierar och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.) <P> <strong>Leveranstid:</strong> Normal leveranstid cirka 5-7 arbetsveckor. Just nu extra lång leveranstid. Denna artikel ligger på 12-14 arbetsveckor.2290
Ölandskalksten 30 cmxFallandex1,2 cm Hyvlad
Ölandskalksten 30 cmxFallandex1,2 cm Hyvlad

Ölandskalksten 30 cmxFallandex1,2 cm Hyvlad

Den svenska Ölandskalkstenen är en världsberömda unika kalksten. Denna hyvlade kalksten har måtten 30 x fallande x 1,2 och har en otroligt vacker yta för den som söker den ursvenska kalkstenen till sitt hem.

1895 SEK / m2
2290 SEK / m2

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

Artikelnummer: 3130000057SJ

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Unik och underbar äkta kalksten från Öland. En av våra mest berömda Svenska kalkstenar som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalkstenslook. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt.

Mått: 30 x fallande (Fallande innebär att bredden är 30 cm men att längden på varje platta varierar och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.)

Leveranstid: Normal leveranstid cirka 5-7 arbetsveckor. Just nu extra lång leveranstid. Denna artikel ligger på 12-14 arbetsveckor.

Specifikationer

VarumärkeÖlandskalksten
Storlek i cmFallande
YtaHyvlad
FärgGrå
Tjocklek i mm12
MaterialKalksten
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortÖland, Sverige
Beräkat spill10-15%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop