• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
18552Lindholmen Kalksten Slipadhttps://www.stonefactory.se/inomhus/lindholmen-kalksten-slipad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Lindholmen-Kalksten-fran-Ostersjon-inspiration-miljo-inomhus-vacker-natursten-Stonefactory.jpgInStock950SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolv/inomhusDetta är en av våra mest populära kalkstenar. I denna natursten finner ni härliga toner från ljusa till mellangrå nyanser och ett otroligt härligt liv i marmoreringen och även fossilavtryck. Med denna kalksten får ni en len yta och en varmt ombonad känsla. Denna sten finns också med en borstad behandling. <P> Passar till: Golv, väggar, terrass, fönster, som bänkskiva och i badrum. <P> Denna kalksten är ljus till mellangrå beroende på behandling. Det förekommer små till medelstora variationer i kulör, struktur och textur. Det kan förekomma härliga fossilavtryck om man har lite tur. <P> Denna sten kommer från en småskalig produktion vid Östersjön och mindre lokala stenbrott. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. <P> Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill (+2%) vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix.1750
-46%

Lindholmen Kalksten Slipad

Flera storlekar

Lindholmen är en vacker ren kalksten som är ljus till mellangrå med härligt liv i marmorering. Detta är en vacker Östersjösten med vackra varma och härliga toner. Denna härliga kalksten är en av våra mest populära kalkstenar. Denna kalksten har härliga toner från ljusa till mellangrå nyanser och en behaglig marmorering och även härliga förekommande fossiler.

Välj antal m2 som du vill beställa i rutan nedan.
950 SEK / m2
1750 SEK / m2

Artikelnummer: RK-LIND22000200

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory