product
18552Estlandia Kalksten Slipadhttps://www.stonefactory.se/inomhus/lindanas-kalksten-slipad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Estlandia-kalksten-ostersjon-slipad-Stonefactory.jpgInStock1050SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolv/inomhusLjus till mellangrå beroende på behandling. Små till medelstora variationer i kulör, struktur och textur. Kan förekomma fossilavtryck. Denna sten kommer från en småskalig produktion vid Östersjön och lokala stenbrott. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix.1050
Estlandia Kalksten Slipad
Estlandia Kalksten Slipad

Estlandia Kalksten Slipad

Flera storlekar

En ren kalksten som är ljus till mellangrå med liv i marmorering från Estland i Östersjön.

Välj antal m2 som du vill beställa i rutan nedan.
1050 SEK / m2

Inkommer preliminärt 2020-09-09

Artikelnummer: ÖS-LIND22000200

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Ljus till mellangrå beroende på behandling. Små till medelstora variationer i kulör, struktur och textur. Kan förekomma fossilavtryck.
Denna sten kommer från en småskalig produktion vid Östersjön och lokala stenbrott. Stenen är frosttålig, härdad av naturen själv, och kan användas både utomhus och inomhus. Fallande längder kommer i spannet 400-800 mm. Räkna med extra spill vid fallande längder. Vissa håligheter förekommer på kalksten vilket fylls med fog. Eventuelle håligheter på plattornas baksida är inte skadligt och fylls med fix.

Specifikationer

Storlek i cmFlera varianter
YtaMatt
FärgGrå
Tjocklek i mm10
MaterialKalksten
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa
BrytningsortEstland
Beräkat spill10-15%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop