product
536Kalksten Grafitbrun 300x600x10mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten-grafitgrabrun-flera-storlekar?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Kalksten-Grafitbrun-30X60X1-cm.pngInStock849SEK/inomhus/kalksten/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus/stengolv/inomhus/mellandagsreaGrafitgråbrun kalksten är en fantastiskt snygg kalksten med mycket goda kvalitetsegenskaper men till ett mycket attraktivt pris. För dig som gillar en något mattare yta rekommenderar vi att låta kalkstenen vara som den är utan några behandlingar. Då får ytan en mattare känsla och en ljusare finish. För dig som vill ha en något mörkare finish som framhäver kalkstenens olika naturliga strukturer och vener rekommenderar vi er att behandla den med vanlig grön såpa. Kalkstenen blir då något mer glansig samtidigt som stenen blir något mörkare. Ni ser exempel på detta om ni klickar på bilderna ovan. <p> Tjocklek: 10 mm, kalibreringstolerans +/-3 mm vilket följer normer för läggning av kalksten <p> Fasning:Rakskuren med liten fasning 899
Kalksten Grafitbrun 300x600x10mm
Kalksten Grafitbrun 300x600x10mm
Kalksten Grafitbrun 300x600x10mm

Kalksten Grafitbrun 300x600x10mmÄkta kalksten! Populär kalksten i stora lyxiga 30X60 cm plattor. Äkta kalksten av högsta kvalitet nu till kampanjpris! Välj antal m2 som du vill beställa i rutan ovan.

849 SEK / m2
899 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1065RK

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Grafitgråbrun kalksten är en fantastiskt snygg kalksten med mycket goda kvalitetsegenskaper men till ett mycket attraktivt pris.
För dig som gillar en något mattare yta rekommenderar vi att låta kalkstenen vara som den är utan några behandlingar. Då får ytan en mattare känsla och en ljusare finish. För dig som vill ha en något mörkare finish som framhäver kalkstenens olika naturliga strukturer och vener rekommenderar vi er att behandla den med vanlig grön såpa. Kalkstenen blir då något mer glansig samtidigt som stenen blir något mörkare. Ni ser exempel på detta om ni klickar på bilderna ovan.

Tjocklek: 10 mm, kalibreringstolerans +/-3 mm vilket följer normer för läggning av kalksten

Fasning:Rakskuren med liten fasning

Specifikationer

Storlek i cm30,5x61
YtaSlipad
FärgGrafit, brun
Tjocklek i mm10
MaterialKalksten
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa, +/- 3mm
Beräkat spill10-15%

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop