product
19131Jurakalksten Graubunt Grå 305xfallx10 mm Slipadhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/jurakalksten-graubunt-gra-305xfallx10mm-slipad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/jurakalksten-graubunt-gra-305xfallx10mm-slipad-stonefactory.se.jpgInStock990SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolv/inomhusSnygg kalksten från Tyskland. Jurakalkstenen är en uppskattad kalksten främst för sin behagliga struktur och fina varma färg. Den tyska kalkstenen har ett attraktivt pris något som gör den till ett bra alternativ till Borghamnskalksten eller Ölandskalksten. Fallande längder kommer i varierande längder och läggs med fördel på golv. Du kapar plattorna vid behov och detta ger ett golv med mycket variation. Mått: 305xfall 990
Jurakalksten Graubunt Grå 305xfallx10 mm Slipad

Jurakalksten Graubunt Grå 305xfallx10 mm Slipad

Äkta kalksten! Grå Jurakalksten är en klassisk kalksten från Tyskland och används flitigt av arkitekter till golv och väggar. Färg beige med grå inslag.
990 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: GOL70-90

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Snygg kalksten från Tyskland. Jurakalkstenen är en uppskattad kalksten främst för sin behagliga struktur och fina varma färg. Den tyska kalkstenen har ett attraktivt pris något som gör den till ett bra alternativ till Borghamnskalksten eller Ölandskalksten. Fallande längder kommer i varierande längder och läggs med fördel på golv. Du kapar plattorna vid behov och detta ger ett golv med mycket variation.
Mått: 305xfall

Specifikationer

VarumärkeJurakalksten
Storlek i cmFallande
YtaSlipad
FärgGrå
Tjocklek i mm10
MaterialKalksten
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Laserskuren
Godkänd för badrum
KalibreradJa, +/- 1mm
BrytningsortTyskland
Beräkat spill10-15%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop