• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
4600Grå Jämtlands Kalksten Slipadhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/gra-jamtlands-kalksten?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Gra-Jamtlandskalksten_7297.jpgInStock1965SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolvUnik och underbar äkta kalksten från Jämtland. En välkänd Svensk kalksten som lämpar sig utmärkt i tuffa miljöer, hall, kök där man är ute efter en naturlig och rustik kalksten. Den slipade ytan får en vacker patina med tiden. Även då detta är en av våra mest exklusiva produkter så är denna kalksten värd varenda krona då detta är en sten som håller för generationer framåt. <P> Mått: 20x fallande eller 30 x fallande (Fallande innebär att brädden är 30 cm men att längden på varje platta varierar och skapar på så sätt en vacker yta som flyter ut på ett fantastiskt sätt. Likt ett parkettgolv där alla fogar har olika distanser.) Plattan finns även i 20x20 cm. <P> Leveranstid: 14-15 veckor (Produceras efter beställning som beställningsvara)2590
-24%

Grå Jämtlands Kalksten Slipad

Flera storlekar

En vacker kalksten från Jämtland. Jämtlandskalkstenen är en av de hårdaste kalkstenarna i Europa. Jämtlandskalksten finns i två nyanser, svart och grå. Grå är den ljusare varianten och svart har en mörkare ton.

Välj önskad typ i dropplistan.
2495 SEK / m2
2990 SEK / m2

Artikelnummer: 3103-200-13

Enhet: m2

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory