• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
160Borghamnskalksten ljusgråhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kalksten/borghamnskalksten-ljusgra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Borghamns-kalksten-ljusgra_125.jpgInStock2400SEK/inomhus/kalksten/inomhus/stengolvBorghamnskalksten är unik. Den är närmare 485 miljoner år gammal, vilket är dubbelt så gammal som all annan kalksten. Detta gör den till en tätare och hårdare sten än både kalksten och marmor från andra delar av världen. Kalksten från Borghamns i Östergötland bryts vid Vättern vid Omberg. Kalkstenen läggs med fördel i fallande längder, vilket innebär att längden skiljer sig mellan plattorna. Detta skapar ett fantastiskt liv med fogar som överlöper varandra <p>Mått: Se listan ovan</p> <p>Tjocklek: Vanligast i 12mm men finns även i tjockare material så som 20mm</p> <p>Fasning: Nej</p> <p>Passar i badrum: Nej</p> <p>Leverans: Levereras till hela Sverige Beställningsvara, levereras inom ca 4-8 veckor.</p>2400

Borghamnskalksten ljusgrå

Flera storlekar

Äkta kalksten! Borghamnskalksten är ett naturligt val av material vare sig det gäller golv, trappor, väggbeklädnader, fönsterbänkar eller restaureringsobjekt.

2400 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: BORLG-SM-2

Enhet: m2

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory