• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Brett utbud av kalksten med hemleverans

Kalksten prisgaranti

Behandlad kalksten är ett praktiskt och otroligt vackert material att använda som utsmyckning i hemmet både på vägg och golv. Det slitstarka materialet i kombination med dess tidlöshet gör att kalksten lämpar sig alldeles utmärkt för flera olika typer av byggnader och stilar.

Azul Valverde, Jurakalksten, Ölandskalksten & Borghamnskalksten. Hos Stonefactory hittar du världsberömda Azul Valverde, Tysk Jurakalksten, Ölandskalksten och Borghamnskalksten. Utöver detta har har vi även en fantastisk snygg och praktiskt granitkeramikplatta med kalkstenslook från Bricmate. En nyhet för i år är att vi nu även erbjuder ett fantastiskt alternativ till Jämtlandskalksten. Kalkstensgolv har ett utseende som alltid går hem och vi har många fina plattor som fungerar perfekt som klinker i badrummet. Vanliga färger på kalkstensplattor är röd, beige, grå och svart.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory