• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
98922Tenfors Kakel Etnia Marfil 10x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/tenfors-kakel-etnia-marfil-10x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Tenfors-Kakel-Etnia-Marfil-10x20-cm.jpgOutOfStock681SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-10x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhusKakel Etnia Marfil 10x20 är ett ljust gråvitt kakel med lite ojämn, blank yta. En platta med modern still och en diskret struktur. <p> Ett kakel som fungerar lika bra i kök som i badrum, men kan också användas som fondvägg i andra rum. Ger en rustik känsla finns i flera, jordnära nyanser. Kakel Etnia Marfil 10x20 är en del av serien Etnia från den spanska kakel- och klinker-producenten Tenfors Ceramica. Tenfors är kända för hög kvalitet och miljömedvetenhet och deras produkter finns över hela världen.681

Tenfors Kakel Etnia Marfil 10x20 cm

Kakel Etnia Marfil 10x20 är ett ljust gråvitt kakel med lite ojämn, blank yta. En platta med modern still och en diskret struktur.
tenfors
681 SEK / m2
Visa prishistorik

Artikelnummer: 3Q9S

Enhet: m2

Restnoterad

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory