• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
7431Centro Ceramica Bianca Vit Kakel 5x20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/hansa-keramik-glaserat-tegel-vit-kakel-5x20-cm-7431?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Centro-Ceramica-Bianca-5x20-cm-Stonefactory-inspiration.jpgInStock1632SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/blanktCeramica serien från Centro är snygg och smal rektangulära plattor som är delvis handgjorda, viket gör att kakelbitarna skiftar i utseende en aning. <p> Kakel och klinker med storlek över 15x15 bör alltid beräknas med 10% extra i spill. Tänk på att kakel, klinker, natursten och mosaik är naturmaterial med naturliga skiftningar mellan olika produktionstillfällen och att färgåtergivningen av bilder kan variera mellan olika datorer beroende på skärmens inställning.1813

Centro Ceramica Bianca Vit Kakel 5x20 cm

Snygg och smal rektangulär platta som är delvis handgjord, viket gör att kakelbitarna skiftar i utseende en aning. Serien finns i flera färger.
centro
1632 SEK / m2
1813 SEK / m2

Artikelnummer: 111518

Enhet: m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop