product
3714Konradssons Unifab Pizarra mellangrå blank 20x20https://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/unifab-pizarra-mellangra-blank-20x20?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/3171-mellangra-matt_6142.jpgInStock268SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gratt-kakel/inomhus<p>Serien Unifab har ett brett spektrum av färger i både matt och blank finish. En högkvalitetsplatta där man kan vara säker att den håller i tiden och står emot samtliga framtida trendförändringar. </p> 315
Konradssons Unifab Pizarra mellangrå blank 20x20

Konradssons Unifab Pizarra mellangrå blank 20x20

konradssons
Arkitekternas favorit. Denna härliga serie har ett brett spektrum av färger och nyanser. I serien kan ni kombinera och välja mellan det breda färgutbudet och finish på plattorna. I rutan under fyller ni i antal kvm som ni vill beställa.
268 SEK / m2
315 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1049

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Unifab har ett brett spektrum av färger i både matt och blank finish. En högkvalitetsplatta där man kan vara säker att den håller i tiden och står emot samtliga framtida trendförändringar. 


Specifikationer

VarumärkeKonradssons kakel
Storlek i cm20x20
YtaBlank
FärgGrå
Tjocklek i mm6
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop