• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
3980Konradssons Start create nut (Hel förpackning om 11 st) 32,5x32,5 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/rt-create-nut-hel-forpackning-om-11-st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-Start-create-nut_6603.jpgOutOfStock1080SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/kakel-vaggplattor/monstrat-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/monstrat-klinker/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattKonradssons Start är en serie som passar utmärkt i badrumsmiljöer eller i köket. Plattan läggs bra på vägg. Produktdefinition Mått: 32,5x32,5 cm Tjocklek: 10 mm Passar i badrum: Ja Golvmaterial: Ja Väggmaterial: Ja Yta: Matt Frostbenägen: Ja Golvvärme: Ja Leverans: Levereras till hela Sverige, 3-5 arbetsdagar.1080

Konradssons Start create nut (Hel förpackning om 11 st) 32,5x32,5 cm

Konradssons Start är en serie med klassiskt kakel som ger en väldigt hemtrevlig känsla. Kaklet har väldigt fina nyanser och passar perfekt i alla rum i huset. Kaklet kan läggas på vägg och golv och passar bra i moderna och lantliga miljöer.


BS denna säljs endast i hela kartonger!
1080 SEK / förp.
948 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.14m2

Artikelnummer: 6176

Enhet: förp.

Produkten har utgått

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory