product
11840Arredo Kakel Color Rojo Liso Brillo Blank 150x150 mmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/rott-kakel/arredo-kakel-color-rojo-liso-brillo-blank-150x150-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Arredo-Kakel-Color-Rojo-Liso-Brillo-Blank-150x150-mm-Stonefactory.pngInStock349SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-15x15-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/rott-kakel/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/blanktRojo Liso Brillo är ett rött kakel med blank yta i serien color som mäter 15x15 cm. Brukas på väggar inomhus. Passar särskilt bra i badrummet eller köket. <p> Glaserade kakelplattor är lättstädade tack vara ett smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Att de dessutom är väldigt hållbara gör dem till ett perfekt val för badrummet eller köket. <p> <b>OBS!</b><i>Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.</i> <p> 490
Arredo Kakel Color Rojo Liso Brillo Blank 150x150 mm
Arredo Kakel Color Rojo Liso Brillo Blank 150x150 mm

Arredo Kakel Color Rojo Liso Brillo Blank 150x150 mm

arredo
349 SEK / förp.
490 SEK / förp.
349 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 1.00m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 254978

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Rojo Liso Brillo är ett rött kakel med blank yta i serien color som mäter 15x15 cm. Brukas på väggar inomhus. Passar särskilt bra i badrummet eller köket.

Glaserade kakelplattor är lättstädade tack vara ett smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Att de dessutom är väldigt hållbara gör dem till ett perfekt val för badrummet eller köket.

OBS!Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Specifikationer

VarumärkeArredo
Storlek i cm15x15
YtaBlank
FärgRöd
Tjocklek i mm6
m21
Antal St44 st/frp
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop