product
4680Centro Kakel C1 Vit Matt Rect 30x60 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-vitt-kakel/kakel-vit-matt-kantskuren-30x60-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Skarmavbild-2014-11-11-kl_-11_17_27_7469.pngInStock359SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-30x60-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/vitt-kakel/inomhus/kakel-vaggplattor/rakskuret-kakelKakelplatta av högsta kvalitet till ett bra pris. En proffsplatta för montering på väggar i badrum. Serien heter C1 Vit Matt och finns i många olika storlekar. <p> Centro har över 50 års erfarenhet av byggkeramik och det rätta valet för dig som kund som vill gör dina kakeldrömmar till verklighet. Centros affärsidé är att förse marknaden med byggkeramik utifrån kriterierna leveranssäkerhet, kvalitet, tillgänglighet, kunskap och service. Centro är aktiva i branschsamverkan genom branschorganet BKR (Byggkeramikrådet) och branschföreningen Kakelföreningen. Med kakel och klinker från Centro kan du som kund känna dig säker på att plattorna håller den kvalitet som krävs inom kakel- och klinkerbranschen och att du gjort en trygg affär. I det breda utbudet hittar ni allt från tidlösa och klassiska plattor till modernare plattor. 378
Centro Kakel C1 Vit Matt Rect 30x60 cm
Centro Kakel C1 Vit Matt Rect 30x60 cm

Centro Kakel C1 Vit Matt Rect 30x60 cm

Centro
En platta i högsta kvalitet i matt utförande och rakskurna kanter.
359 SEK / m2
378 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 111333

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Kakelplatta av högsta kvalitet till ett bra pris. En proffsplatta för montering på väggar i badrum. Serien heter C1 Vit Matt och finns i många olika storlekar.

Centro har över 50 års erfarenhet av byggkeramik och det rätta valet för dig som kund som vill gör dina kakeldrömmar till verklighet. Centros affärsidé är att förse marknaden med byggkeramik utifrån kriterierna leveranssäkerhet, kvalitet, tillgänglighet, kunskap och service. Centro är aktiva i branschsamverkan genom branschorganet BKR (Byggkeramikrådet) och branschföreningen Kakelföreningen. Med kakel och klinker från Centro kan du som kund känna dig säker på att plattorna håller den kvalitet som krävs inom kakel- och klinkerbranschen och att du gjort en trygg affär. I det breda utbudet hittar ni allt från tidlösa och klassiska plattor till modernare plattor.

Specifikationer

VarumärkeCentro
Storlek i cm30X60
YtaMatt
FärgVit
Tjocklek i mm10
m21,08
MaterialKakel
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop