product
4086Konradssons Colormix grön 20X20 cmhttps://www.stonefactory.se/inomhus/kakel-vaggplattor/konradssons-colormix-gron-20x20-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Konradssons-colormix-gron-20X20-cm_6758.jpgInStock530SEK/inomhus/kakel-vaggplattor/inomhus/klinker-golvplattor/inomhus/klinker-golvplattor/klinker-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/kakel-20x20-cm/inomhus/kakel-vaggplattor/gront-kakel/inomhus/klinker-golvplattor/gront-klinker/inomhus/klinker-golvplattor/frostbestandigt/inomhus/kakel-vaggplattor/frostbestandigt/inomhus/inomhus/kakel-vaggplattor/mattSerien Colormix från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Serien är väldigt färgglad och livfull och ger en modern känsla. Plattorna läggs bra på väggar och golv. 530
Konradssons Colormix grön 20X20 cm

Konradssons Colormix grön 20X20 cm

konradssons
Colormix serien från Konradsson är en färgglad serie av hög kvalité. Plattorna skapar en livfull och glad stämning i ditt hem och kommer i alla färger på färgskalan. Denna serie är perfekt för dig som vill ha ett elegant klinkers med en modern touch. Plattorna passar bra i badrum och kök.
530 SEK / m2

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 5367

Enhet: m2

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Colormix från Konradssons är en serie om passar utmärkt i kök och badrum. Serien är väldigt färgglad och livfull och ger en modern känsla. Plattorna läggs bra på väggar och golv.

Specifikationer

VarumärkeKonradssons Kakel
Storlek i cm20x20
YtaMatt
FärgGrön
Tjocklek i mm7,5
MaterialKlinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop